11 July 2012

fifie's day

harini hari jadi fifie... asalnya aku bukan kawan dia pun... tapi future husband dia, wan, aku kenal... oleh sebab aku minat dengan fotografi, gambar-gambar wan dengan fifie ni menarik perhatian aku untuk kenal dia...

walaupun tak pernah jumpa, aku tetap rasa sempoi gila kawan dengan kau... maka, entry ni khas untuk kau...

> selamat hari jadi diucapkan buat Afifah Ramli...
> semoga sweet dengan Wan sampai syurga...
> semoga dimurahkan rezeki olehNya...

entry kalini jugak bertujuan nak promo bakat pasangan paling sweet yang aku pernah kenal ni... walaupun diorang kata diorang ni amatur je, tapi pada aku, gambar-gambar yang diorang shoot memang terbaik... si fifie lak, memang bakat besar jadi model... kata orang, makan gambar...

ok lah, kepada siapa-siapa yang nak khidmat diorang untuk wedding shoot, aku sarankan... hehe

p/s : korang memang sweet giles babas... =)

1 comment:

fifie said...

damn sweettt !!!

hahhahaha...
thankyou cikguuu fizi...

hehehhe. blushing plak aku kat sini..

thanks for ur wish and do'a..
im really appreciate it..

moga lebih berjaya menjadi cikgu yang paling cool in the world ! :)

-fifie- :)