21 November 2010

contest BAJU SAMA by ika puk puk


sebenarnya dah lama dah jumpe contest ni...tapi aku agak sibuk...ni baru aku ada masa lapang...ni kali pertama aku masuk contest dalam blog...tak kisah la kalau kalah pun...haha

contest baju sama ni dikelolakan oleh ika puk puk...jangan korang tanya aku, nape puk puk...kang aku puk korang...kalau korang nak join, tekan je banner kat atas ni...ika ni sebenarnya nak tengok gambar yang berbaju sama...kalau menarik, menang la kot...haa, ni la gambar yang aku pertandingkan...

dari kiri :
aku, atip, aleb

baju :
kitorang pergi rantau panjang, nak cari jersi untuk basketball...dah selesai semua urusan, kitorang jalan-jalan kat rantau panjang...kitorang tertarik dengan baju ni...sebab dia simple dan ada mesej...banduan disebalik garisan...maksudnya, orang hanya nampak keburukan kita...jadi, jangan cepat melenting...cool...jadi, kitorang beli dan terus pakai kat situ jugak...hahaha

untuk pengetahuan korang semua :
kitorang memang gila-gila...gila pun tak macam kitorang...sebab kegila-gilaan ni lah, kitorang jadi rapat...gambar kat atas ni, kitorang ambil lepas balik dari rantau panjang...berlokasi di tempat letak kereta kat bumbung KB Mall...kerana baju ni jugak, kitorang buat kerja gila...dari Rantau Panjang, ke Kota Bharu...kemudian, ke Kuala Terengganu...terus ke Kuantan pulak...esok pagi nye baru balik maktab...haha

erm...ika puk puk kate, takpe kalau nak letak banyak gambar...nah, tengok la semua gambar kitorang...haha













to ika puk puk :
amacam? boleh diterima kan? hehe...anyway, thanx for conducting the contest...

p/s : untuk mengundi baju ini,
taip BAJU COOL dan hantar ke 33000
setiap sms akan dikenakan cas 5 sen......hehe =)

11 comments:

ika puk puk said...

waaaaaaaaaaaaaa...
lawanyer..
xsangka laki pon ade gak yg nk pakai baju sama..
suka sangat2 gambar korang yg dekat kb mall..masjid tu..
=)
thanks sb sudi join contest ika nie..
gudluck!!

ika puk puk said...

korang g mane ek yg gambar 6 paling awal tu? lawa tempat tu... =)

cool said...

ika: gmbr 6 awal tu, kat Taman Tamadun Islam, Pulau Wan Man, Kuala Terengganu, Terengganu...hehe

yg masjid tu, Masjid Beijing, Rantau Panjang, Kelantan...

suke ek? haha...terima kasih, ika...contest menarik, join r...insyaAllah ada can nk menang ni...haha

ika puk puk said...

yg masjid tu ika baru je g cuti merdeka lepas..nma jer org klntan tp xpenah pon g masjid tu..ha3

yg kat terengganu tu ika blom g lg..bila la nk g ek..waaaaaaaaaa..nie yg rase nk g sgt2 nie.. =(

cool said...

hehe...ala, kalau bukan sebab ditempatkan kt IPG Kampus Sultan Mizan ni pn, rasanya x dpt r nk g semua tmpt tu...hehe

ika puk puk said...

ala....bestnye!!!

myshikin said...

haha, comel2 :D

cool said...

myshikin: thanx...hehe

Irma A.Wahid said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Irma A.Wahid said...

salam..suke tgok sume pic korg...

diminta satu sekali beberapa keping du bg..hehehe

by d way saya da folow kamu...harap sudi folow sye blik

cool said...

salamz irma...
suke? hehe...thanks a lot ye irma...

ms nk letak pic tu, dh tny ika...dia kate bleh bg byk2...so, letak je r byk2...xpandai nk pilih pic...hehe

ok, dh follow irma gak...and thanx ye follow blog yg bosan ni...hehe